IDU

Uluslararası Diş Hekimliği ve Sağlık Kongresi yüksek bir katılım ve yoğun bir ilgiyle gerçekleştirildi.

İzmir Demokrasi Üniversitesi tarafından düzenlenen Uluslararası Diş Hekimliği ve Sağlık Kongresi (Izmir Democracy University International Dentistry & Health Congress – IDU-DENT2020) 28-29 Kasım 2020 tarihleri arasında İzmir, Türkiye’de çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Açılışını İzmir Demokrasi Üniversitesi rektörü Sayın Prof. Dr. Bedriye TUNÇSİPER'in gerçekleştirdiği kongre'ye diş hekimleri, akademisyenler, diş hekimliği öğrencileri, diğer sağlık alanlarında çalışan birçok katılımcı yoğun ilgi gösterdi.

Kongre'nin bilimsel kapsamında diş hekimliği ve sağlık alanında ulusal ve uluslararası tanınmış seçkin akademisyenler, alanlarındaki güncel bilgileri ve öne çıkan yenilikleri aktardılar.10 ana oturumun yer aldığı kongrede 215 adet sözlü ve 59 adet poster olmak üzere toplam 274 bildiri sunuldu.